Wat zijn de voordelen van een combi magnetron?

Bij het nadenken over de installatie van uw nieuwe keuken heeft u vast ook al aan de magnetron gedacht, hartstikke makkelijk om snel de restjes van gisteren terug mee op te warmen of volledige diepgevroren maaltijden mee te bereiden. Heb je nu een landelijke keuken of een moderne keuken op maat, daar past altijd wel een mooie combimagnetron bij.

Combimagnetron inbouw biedt diverse vrijheden

Een combimagnetron inbouw biedt u echter veel meer mogelijkheden dan een gewone solomagnetron. U kunt die als gewone magnetron en als oven met vele verschillende opties gebruiken. Onze beste combimagnetrons komen met veel verschillende functies: u kunt ermee grillen, stomen, crispen, ontdooien en nog veel meer. Hij dient dus voor veel meer dan enkel restjes opwarmen. Je kan er hele maaltijden, ovenschotels, desserten en zo veel meer in bereiden.

Veel mensen hebben zowel een magnetron als een oven in hun keuken geïnstalleerd. Maar dankzij de combimagnetron kan u makkelijk wat extra ruimte uitsparen in uw keuken, om zo bijvoorbeeld meer opbergruimte over te houden of voor een groter werkblad te kunnen kiezen.

Ruim aanbod

Keukenstudio biedt u een ruime keuze combimagnetrons aan scherpe prijzen. U kan bij ons kiezen uit verschillende modellen van betrouwbare merken zoals Smeg, Siemens, Bosch of Boretti. U kan kiezen voor een groter model waarin u maaltijden kan opwarmen of klaarmaken voor heel uw familie op het zelfde moment, of een kleiner model als u dat voor u volstaat.

De beste combimagnotrons bieden u de meeste functies, de grootste inhoud en het mooiste design. U kan de combimagnetron ook op voorhand programmeren, zodat de combimagnetron inbouw automatisch in- en uitschakelt wanneer u dat wenst. Het is bij de topmodellen in ons aanbod ook mogelijk om bepaalde magnetron- en ovenfuncties te combineren. Zo kan u bijvoorbeeld een maaltijd opwarmen met de inbouw combimagnetron, en op het zelfde moment een lekkere nieuwe korst maken op je maaltijd met de grillfunctie van de oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *