Waarom zou je kantoorplanten kopen?

Wil je misschien kantoorplanten kopen? Het hebben van planten op kantoor kijkt gezellig en maakt een werkomgeving aantrekkelijker. Als je lange dagen maakt op kantoor, veel achter je bureau zit, dan is het wel prettig als je werkomgeving rust uitstraalt en bovenal ook gezond is. Kantoorplanten zorgen voor sfeer. Zowel voor de werknemers als voor bezoekers geeft het een uitnodigend en huiselijk gevoel. De fijne sfeer op kantoor zorgt voor een positievere gemoedstoestand bij werknemers. Zo zijn er nog meer redenen om kantoorplanten te kopen.

Voordelen van planten op kantoor

Kantoorplanten kopen doe je niet voor niets. Het blijkt dat werknemers minder gestrest zijn als er planten staan in de ruimte waar ze werken en dat planten zorgen voor een betere concentratie. Er wordt zelfs geconcludeerd dat een kantoor met planten zorgt voor 20% minder ziekteverzuim! Kantoorplanten kopen lijkt misschien prijzig, maar hierdoor heb je in principe de kosten binnen een jaar terugverdiend. Tevens zijn planten een duurzame oplossing voor het regelen van de luchtvochtigheid op kantoor en het opnemen van koolstofdioxide uit de lucht. Ben je benieuwd naar het klimaat op uw kantoor? Planting Power adviseert je graag.

Welke soorten kantoorplanten kopen?

De keuze is reuze! Planten zijn er genoeg, maar welke planten zijn nou goed voor op kantoor? Heb je inspiratie nodig of wil je een prijsopgaaf aanvragen? Hier een aantal voorbeelden van geschikte planten. Een zeer geschikte plant is bijvoorbeeld de Areca palm. Deze plant maakt veel zuurstof aan, filtert schadelijke stoffen en is eenvoudig te onderhouden. Ook geschikt is de Rhapis Excelsa, die een van de beste luchtzuiverende planten is. Deze plant zorgt ervoor dat de lucht vochtig blijft en verwijdert stoffen die schadelijk zijn voor de mens. De Rubberplant heeft weinig licht en water nodig Hij is goed voor de zuivering van de lucht. Zo zijn er nog veel geschikte planten. Voor ieder kantoor zijn er geschikte planten. Waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *