Voor iedere kamer een sticker

muurstickers

Met het gebruik van muurstickers tover je iedere kamer of ruimte om tot een gezellig verblijf, of je de stickers nu thuis gebruikt of op zakelijk gebied dat maakt niet uit. Je kunt zelfs je eigen stickers ontwerpen bij plakhetzelf.nl, door te kiezen voor gesneden muurstickers heb je geen randen om de sticker heen. Hierbij kun je niet alleen kiezen uit afbeeldingen, maar ook teksten, strepen en figuren om je perfecte ontwerp te maken. Wil je een bedrukte sticker aanbrengen die wandvullend is dan kan dit natuurlijk ook.

muurstickers

Stickers voor buiten

In sommige gevallen is het een voordeel als je een muursticker buiten aan kunt brengen, prints op wit vinyl kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Over de sticker heen is een lamineer aangebracht, dit is een beschermlaag om de sticker te beschermen tegen UV licht. Hierdoor blijft je sticker zomer en winter mooi en van goede kwaliteit. Voordeel is ook dat je de sticker in iedere gewenste vorm kunt bestellen, losse letters, een logo, naam, teksten of afbeeldingen.

Ter decoratie

Een muursticker aanbrengen hoeft niet altijd om een reden te zijn, vaak worden de stickers gebruikt om een ruimte nog leuker te maken. In de hal van een woning is over het algemeen niet veel ruimte, met een sticker of leuke tekst op de muur heb je toch iets leuks aan de wand hangen. Het fijne is tevens dat je helemaal zelf bepaald bij plakhetzelf.nl wat je op de sticker aanbrengt, in de online ontwerper kun je al je creativiteit kwijt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *