Passpiegel staand

Bekijk de passpiegel staand bij de Spiegelshop. Op de site zie je de Carlos hoogglans wit die de ideale maat heeft om jezelf van top tot teen te zien. Hierdoor is de Carlos zo’n spiegel die niet in de buurt van de kledingkast mag ontbreken omdat het zo enorm functioneel is. Alle spiegels van de Spiegelshop, dus ook de passpiegel staand, zijn van goede kwaliteit. De spiegel is altijd vlak waardoor vertekening of vervorming van het spiegelbeeld uitgesloten is. Omdat er veel keus is met de lijst rond de spiegel heeft de Spiegelshop een spiegel passend voor ieder interieur. Ook met het formaat is er alle keus.

Een spiegel bestel je online bij de Spiegelshop

Zoiets als de passpiegel staand kun je makkelijk thuis laten sturen. Stel, je keuze wordt de felgekleurde Cuneo, dan bestel je die spiegel. Deze wordt in Hengelo zorgvuldig en stevig ingepakt, en als pakket naar je opgestuurd. De kans dat de spiegel schade heeft is nihil. Dan kun je rustig thuis de spiegel bekijken. De Cuneo is trouwens een ideale spiegel voor in de hal, vlak voordat je de deur uitgaat kun je dan zien of je make-up en je haar nog goed zit. De gang is zo’n cruciale en handige plek voor een spiegel, vergelijk het met de badkamer, boven de wasbak.

Naast functioneel zijn spiegels bijzonder decoratief

De passpiegel staand bij de garderobekast en de spiegel in de badkamer is noodzaak. De spiegel in de gang is handig, maar een spiegel in de woonkamer is bijzonder decoratief. Een spiegel creëert meer licht en ruimte in de living. Dan is er nog alle keuze met de stijlen. De spiegel Vero zilver is zo’n prachtige spiegel voor in de woonkamer. Wil je het speelser, de spiegelset Ellipse is dan leuk, dan is het ook gelijk een tikje vintage. De spiegel Loft zit een beetje in de buurt van de spiegelset omdat deze ovaal, maar strak, van vorm is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *