makelaar Gemert benaderd

Afgelopen maand hebben wij onze woning verkocht met behulp van makelaar Gemert of terwijl HG Makelaars. Wij zijn bij hun terecht gekomen via een goede kennis van ons. Hij heeft al goede ervaringen met HG Makelaars en dat zorgde ervoor dat wij hun ook hebben benaderd. Na een goed telefoongesprek hebben wij een afspraak ingepland om de verkoopstrategie en verkoopwaarde door te nemen. Tijdens het gesprek voelde wij direct de click. Dat is natuurlijk ontzettend belangrijk voor een goede samenwerking. Na een aantal afspraken te hebben gemaakt hebben wij de verkoop doorgezet en toen verliep alles zó snel!

Verkoopproces

Tijdens de verkoop moet je natuurlijk veel opruimen om strakke foto’s te kunnen maken. Na veel bezichtigingen wordt er geboden en voor je het weet is je woning al verkocht. Duurde duurde slechts één week, zodat mensen wel de kans krijgen om te bieden en erover na te denken. Omdat dit allemaal snel verliep moesten wij ook snel opzoek naar een nieuwe woning.

Een nieuwe woning aangekocht

Het aankopen van een nieuwe woning gaat via makelaar Gemert ontzettend snel. Zij beschikken namelijk over een gigantisch aanbod. Dit maakt het voor hun klanten een stuk eenvoudiger. Na drie weken hebben wij onze handtekening kunnen zetten onder een woning onder voorbehoud. Het fijne is dat we ook gelijk een taxatierapport konden laten opmaken via HG Makelaars. Zo kan je snel schakelen. Dit hebben wij vervolgens doorgestuurd naar de bank en voor we het wisten waren wij verhuisd. Volgens mij heeft hier +/- zes weken tussen gezeten.