Laminaat all in: Kies voor gemak

Ik moet het toegeven, mijn vloer ziet er niet uit. Dat is ook geen wonder want ik woon al jaren in mijn huis en al die vele jaren heb ik niets aan de vloer gedaan. Ik heb vloerbedekking en hoewel die destijds van goede kwaliteit was, zie je nu toch echt wel de slijtplekken verschijnen. Al maanden houd ik mezelf voor dat ik die vloer moet aanpakken, maar ik kan me er niet toe zetten. Het is zo’n enorme klus. Meubels verzetten, vloerbedekking eruit, nieuwe erin. Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken. Maar ja, tegelijkertijd erger ik me kapot aan die vloer van mij. Rondkijkend op internet zag ik voorbeelden van de meest prachtige vloeren. Ik weet al voor mezelf dat ik nu laminaat wil hebben want dat is gewoon mooi en makkelijk te onderhouden. Maar ja, dan zal toch eerst dat oude vloerkleed eruit moeten. Nog verder zoekend zag ik opeens een hele leuke deal: laminaat all in. Die deal trok me over de streep. Het moest nu maar eens gebeuren.

Laminaat all in: gemak dient de mens

Laminaat all in is een heerlijke deal die mij vooral veel gemak geeft. Niet alleen krijg ik laminaat, een ondervloer en plinten, het wordt ook nog eens voor mij gelegd door professionele krachten en dat alles voor een prijs. In die deal zitten ook nog diverse laminaatkeuzes, afhankelijk van welke deal je kiest. Zo kun je diverse garantieperiodes kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor een leuke deurmat. Het is alleen aan mij om mooi laminaat uit te zoeken en dan heb ik er geen omkijken meer na. Kijk, mooi laminaat uitzoeken vind ik dan wel leuk om te doen. Ik besloot er dus maar voor te gaan. Een paar sterke vrienden boden aan de oude vloerbedekking te verwijderen en ik kon mijn laminaat gaan uitzoeken.

Mooie nieuwe vloer

Met de laminaat all in deal was het hele verhaal zo gebeurd. Nu begrijp ik niet meer waarom ik daar zo lang tegenaan aan het hikken was. De vloer is prachtig en was zo gelegd door de deskundigen. Nu geniet ik elke dag als ik mijn huis binnen kom van mijn laminaat. Het past ook prachtig bij de rest van het interieur dus ik ben er heel blij mee. Zo’n deal op internet is het waard om te proberen want een grote klus wordt daar opeens een stuk makkelijker door. Dus ook een lelijke vloer? Ga voor laminaat all in!