Het inrichten met plezier

Samen je eigen huisje inrichten is ontzettend spannend en leuk, het is een nieuw hoofdstuk wat je ingaat wat je fris en goed wilt beginnen. Om te kijken naar wat jullie samen willen en wat er allemaal moet worden gedaan maak een lijstje zodat jullie beide weten waar je aan toe aan bent. Samen met deze tips gaat het huisje zo leuk mogelijk inrichten en beide blij zij met het resultaat terwijl jullie ook nog het gezellig hebben

Plannen

Zorg dat je van tevoren weet wat er moet worden gedaan, zijn er spullen die moeten worden gemaakt of opnieuw worden gekocht. Kijk naar alle spullen die jullie willen houden of die jullie beide hebben en maak een selectie die jullie willen hebben. Als je weet wat jullie willen houden en wat moet worden gemaakt kun je gaan plannen wanneer er dingen moeten worden gedaan en wanneer jullie tijd hebben.

Inrichting

Soms is het lastig om samen te komen tot een stijl met de spullen die jullie al hebben en willen kopen. Hier is het goed om met een professional te gaan zitten zodat de stijl waar jullie uiteindelijk op uitkomen doormiddel van bijvoorbeeld interieuradvies bij jullie beide past.

Uitvoering

Nou op het uitvoeren aan zul je wel altijd obstakels tegen komen maar de truc is altijd te communiceren en als het echt niet meer kan even rust nemen. Verder zet wat muziek op en neem de tijd om het goed te doen, want met stress werken is nooit leuk al helemaal als je het samen doet.

Bron: Mart Apeldoorn