Eenvoudig bedienen van zonwering

Woon je op de eerste verdieping en heb je een zonnescherm hangen aan de buitenzijde, dan kom je er bijna niet omheen om deze elektrisch te bedienen. Met het gebruik van Somfy buismotoren kun je op eenvoudige wijze je zonnescherm bedienen van binnenuit, hoe breed je scherm ook is je vind altijd een geschikt buismotor bij sunstyle-zonwering.nl. Ook voor een nieuw zonnescherm ben je natuurlijk welkom bij het bedrijf, hierdoor stel je de perfecte combinatie samen. Met het gebruik van de motoren geniet je van een aantal unieke voordelen die andere motoren niet hebben.

Somfy buismotoren

Obstakels worden herkend

Bij een elektrisch bedienbaar zonnescherm of rolluik is het niet de bedoeling dat de motor koste wat kost blijft doordraaien, zit er iets in de baan van het scherm dan wordt dit herkend door de sensoren die worden gebruikt. Op deze manier is de kans niet aanwezig dat het scherm wordt beschadigd, of de motor blijft draaien wat ernstige schade kan veroorzaken. De techniek die wordt gebruikt bij de Somfy buismotoren is voorzien van de nieuwste snufjes. Zo kan er ook een extra stile module worden ingebouwd, hierdoor is het geluid minimaal tijdens de werking van de motor.

Draadloos besturen is ook mogelijk

Het gebruik van een draadloos systeem is natuurlijk ideaal, geen last van snoeren of draden die je weg moet werken om Somfy buismotoren te laten werken. Het systeem is perfect als je klaar bent met het systeem, en later geen extra producten bij wilt plaatsen. Verdiep je goed in de werking van de verschillende motoren, alvorens je een keus maakt welke je wilt gaan gebruiken. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, of weet je niet goed wat je nodig hebt? Neem gerust contact op met sunstyle-zonwering.nl en de medewerkers vertellen je alles over de diverse mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *