Een overkapping met lamellen nodigt uit gezelligheid en sfeer

De gemotoriseerde lamellen van de overkapping worden bediend via een draadloze afstandsbediening. Op die manier is het mogelijk om de schaduw en de zon gemakkelijk naar je hand te zetten.

Wanneer de overkapping met lamellen geloten is, kunnen de lamellen meestal een belasting van 100 kg per m² aan, en de lamellen leiden het water naar de goot en naar beneden door de pilaren, zodat je in de schaduw kunt zitten en luisteren naar het geluid van de zomerse regen die naar beneden druppelt.

De overkapping met lamellen kan vrij in de tuin staan of als verlengstuk van je huis en terras worden geplaatst, waarbij je de afmetingen en kleuren kunt kiezen die het best bij je passen.

Een exclusieve oase

  • Maak zo goed mogelijk gebruik van je buitenruimte en creëer je eigen privé-oase. Met een overkapping met lamellen krijg je bijna eindeloze aanpassingsmogelijkheden en kun je de oplossing van je dromen op maat maken. Met perfect geïntegreerde accessoires en een eigentijds ontwerp krijgt je een exclusieve en persoonlijke terrasoverkapping.
  • De overkapping met lamellen is voorzien van draaibare, gemotoriseerde lamellen die met de bijgeleverde afstandsbediening kunnen worden aangepast aan de stand van de zon.
  • De zijkanten van de luifel kunnen worden afgeschermd met geïntegreerde, windstabiele rolgordijnen, vaste glaspanelen, lamellenpanelen en schuif- of vouwglas, of een combinatie van glas en zonwering, al naargelang je voorkeur. Je kiest de look die het best bij je tuin en gevel past.

Feiten en details

  • Een terrasoverkapping met lamellen heeft lamellen die 150° kunnenworden gedraaid, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel licht je binnenlaat. Het dak is in gesloten toestand regendicht en heeft een sneeuwbelasting van 100 kg per m².
  • De overkapping met lamellen kan ook gebruikt wordt als carport met een eenvoudig, stijlvol ontwerp. De overkappingen met lamellen die op zichzelf kunnen staan zijn daar een perfect voorbeeld van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *