De makkelijkste vloer: de PVC vloer

Bij het aanschaffen van een woning is de keuze van de vloer erg belangrijk. Er zijn honderden soorten vloeren waar jij uit kan kiezen. De een houdt van laminaat, maar de ander is meer fan van zacht tapijt. Elk type vloer heeft dan ook zijn voor- en nadelen. Kies je voor de duurzaamheid? Of ga je liever voor de moderne, of juist klassieke, look die de vloer aan jouw woning geeft.

Welke vloer is het makkelijkst?

Tegenwoordig zijn alle soorten vloeren redelijk eenvoudig te onderhouden. Er worden steeds meer producten ontwikkeld om vloeren makkelijk schoon te maken en krassen weg te werken. Toch is er één type vloer die echt het makkelijkst is, namelijk de PVC vloer.

Voordelen van de PVC vloer

  • PVC vloeren zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje. Zo zijn de makkelijk te onderhouden en kunnen ze jaren mee gaan.
  • Een PVC vloer lijkt gewoon echt. Ondanks dat het niet gemaakt is van natuurlijke producten, lijkt en voelt de vloer net als de originele natuurlijke vloeren. Je merkt nauwelijks een verschil. Er zijn verschillende soorten PVC vloeren, met ieder zijn unieke uitstraling.
  • PVC vloeren zijn waterafstotend. Je hoeft niet bang te zijn dat water in je vloer trekt, zoals bij houten vloeren. PVC is waterafstotend en dit zorgt ook weer voor makkelijk onderhoud.

Wil je ook een PVC vloer kopen? Laat je adviseren door Martijn de Wit! Martijn de Wit vloeren is de specialist als het draait om PVC vloeren. Ze kunnen jou helpen de geschikte vloer voor jouw woning te vinden!